Avdelningar

I vår scoutkår finns det en avdelning för Spårare,  en för Upptäckare  en för Äventyrarscouter och en för Utmanare-Roverscouter.

Varje avdelning träffas en gång i veckan och gör olika aktiviteter. De yngsta, Spårarna, och de äldsta, Utamanare och Rover, träffas normalt sett i vår scoutstuga. Mellangrupperna (Upptäckare och Äventyrare) har främst träffar i Vantalängan, strax väster om Brösarp. Vi försöker att vara utomhus så mycket som det bara är möjligt. Så på våra träffar är det kläder efter väder som gäller!

Vill du gå med i en avdelning, kontaktar du respektive avdelningsledare, se menyn till vänster!

Gå med i vår kår och testa scouting

Kom på ett möte och testa scouting. Det kostar ingenting att prova på. Kontakta avdelningsledaren så får du all information som behövs! Se menyn till vänster för respektive ålderskategori.

Kompisar